Dantelli çamaşır ne işe yarar?

İnternette takılıyordum. Sıradan uyku öncesi halleri... Kadın sitelerinde dolaşırken cinsellikle ilgili sayfalar dikkatimi çekti. Bir, iki derken "Öyle yapın da şöyle yapın," tavsiyeleri beni biraz gaza getirdi. Koltuğun diğer ucuna başını koymuş sevgilime göz ucuyla baktım. Aslında göz kapaklarım da ziyadesiyle ağırlaşmış olmasına ve kendimi yatak odasına ancak taşıyacak kadar kısıtlı miktarda enerjim kalmış olmasına karşın son gücümü ve enerji kırıntılarımı toparlayıp kendimi banyoya attım.


Ufak tefek hijyenik birkaç işlemden sonra dantelli iç çamaşırlarımı giyip ağzıma bir ciklet atıp (her ne kadar sevgilim sigara kullanıyor da olsa uyuyan birine sigara kokusu iyi gelmez, diye düşünerek) usulca sevgilime sokuldum. Kendimden çok eminim, şahane bir gece geçireceğimizden de. Ancak hesaba katmadığım bir husus var ve ne yazık ki şu anda şahane gece aktivitelerime(!)  iç çamaşırlarımla bilgisayar ekranı karşısında oturmuş post yazmaya çalışarak devam ediyorum. Bittabii post yazarken dantelli iç çamaşırlarının hiçbir faydası dokunmuyor. Nitekim başka icraatlar için de bir faydası dokunmadı.

Velhasılı kelam uyandıramadım. Sevgilim kalın bir çizgi kadar açabildiği gözleriyle "Imm, aşkım, bebişim," falan diye bir şeyler geveledi önce. Arkadan nasıl göründüğüne bakmak istemez misin, derken tam uyandı sandığım sırada "Hadi yatağımıza gidelim," dedi. Ben hâlâ salakça bir umut "Neden burada yapmıyoruz ki," diye düşünürken "Hadi aşkıım uyuyalım, ımmm çok güzel olmuş," deyip göbeğime bir öpücük kondurup benden de yardım isteyerek yatağına gitti ve daha başı yastığa temas etmeden uykuya daldı.

Ben de ellerim böğrümde arkasından bakakaldım.

Bir çift dantelli iç çamaşırı bir adamı uykusundan uyandıramıyorsa ne işe yarar? Hijyenik değil, rahat ve konforlu değil. Nedir yani benim Beyoğlu'nda onca iç çamaşırı aramalarımın karşılığı bu mudur? Peki ya bir dantelli iç çamaşırını seçmek öyle kolay bir iş midir? Sonuçta dene çıkar, dene çıkar. Boru değil yani. Seksi olacak ama basit durmayacak, kaliteli olacak ama çok pahalı olmayacak, vücut hatlarına yakışan bir model bulunacak, tüm bunları yaparken de adamın zihnindeki imajını yerle yeksan etmeyecek, gece keyifli geçecek derken uzun vadede ilişkiyi baltalamayacaksın (özellikle yeni ilişkilerde). Sonuçta her şeyin bir yeri ve zamanı var. Karşı tarafın zevk ve beğenileri hakkındaki bilgiler kesin ve net değil. Hiç hoşuna gitmeyecek bir kılıkta karşısına çıkıp utanç içinde yatak odasına dönmek de var.

Peki şimdi bu kadar ince düşünmenin, bunca çabanın gayretin ve kaçan uykuma ek olarak depreşen libidomun ve hissiyatımın karşılığı bu mudur?

josephine k.

Durumu daha iyi ifade eden bir başka foto bulamadım:(



Comments

  1. bundan sonra "alkol bütün kötülüklerin anası" sözünü değiştirip, "uyku bütün güzel duyguları öldüren kötülüklerin anası" diye değiştirmeleri gerekiyor.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts